dimecres, 28 d’octubre del 2009

Els meus alumnes



Aquest video tracta d'uns xiquets i xiquetes que capten la nostra atenció mitjançant missatges escrits en folis, i el que volen és poder expressar-se.

Aquests xiquets i xiquetes el que volen és poder aprendre i aprofitar el que està en contacte amb ells i poder tindre adaptat la realitat a les seves necessitats. Les noves generacions viuen i conviuen amb les noves tecnologies, però ells sols estan en contacte amb estes i el que necessiten és poder aprendre a utilitzar-les i a adaptar-les a la seva vida per poder aprofitar-les.

Aquesta és una tasca dirigida cap als educadors, però sobretot per als mestres els quals poden adaptar els ensenyaments en l'escola a les noves tecnologies i així cobrir les necessitats dels seus alumnes. Llavors els mestres, primer de tot deurien ser un model a seguir i aprendre a utilitzar les noves tecnologies en la seva vida diària, per tal de pode ensenyar als seus alumnes.

Quan parlem de noves tecnologies, estem refrint-nos a tot allò relacionat amb l'electrònica però sobretot relacionat amb tot allò útil per a la vida diària, com el mòn de la internet, els ordinadors...

Per últim, quan els mestres ja tenen una sèrie de coneixements en el món de les noves tecnologies, el que han de fer és adaptar-ho tot a l'àmbit educatiu per tal d'ensenyar als seus alumnes, com per exemple, utilitzar fòrums, o wikis per ressoldre dubtes de classe, organitzar activitats recreatives per mitjà de blogs o fins i tot obtindre moltes més idees sobre activitats o coneixements educatius visitant pàgines de gent d'internet.

Això sí, per dur endavant tot açò, també és molt important tindre recursos per equipar les escoles d'internet i d'ordinadors així com també donar facilitats per proveier els seus alumnes d'aquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada