dimecres, 21 d’octubre del 2009

Tasca 4: Organitza la teva "vida online": lifestream

Hola amics del blog.
Avui en aquesta nova entrada vos vaig a explicar què és i per a què serveix Friendpeed.
Què és Friendpeedt?
Friendpeed és un servei el qual permet compartis tot allò d'internet amb la resta de gent de forma senzilla i onlina. A més et permet descobrir i intercanviar amb els amics opinions sobre informació d'una manera divertida i interactiva.
Per a què serveix Friendpeedt?
Llavors amb Friendfeed consegueixes un canal personalitzat i format pel contingut que comparteixen el teus contactes, com per exemple fotos, vídeos, enllaços interessants... A més, els teus amics obtenen els seus canals personalitzats, replets del material interessant que tu has compartit. També cal dirque els teus contactes comenten les teues comparticions i llavors tu veus els seus comentaris en temps real, és a dir, que tu parles directament amb els teus amics i no mitjançant correus. Per altra part amb Friendpeed pots llegir i compartir el que vulgues, com ja he dit abans, xo tot açò ho pots fer des de el teu correu, des de el teu mòbil o fins i tot des de Facebook i per tant pots publicar el teu Friendpeed en el teu lloc web o blog, o en els serveis que ja utilitzes, com twitter...
Dit tot açò, sols hem queda convidar-vos a utilitzar Friendpeed per totes les raons què he dit adès i acomiadar-me fins a la pròxima entrada. Un salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada